Història

Breu història del Teatre Apolo
El Teatre Apolo quan fou inaugurat l'any 1904

El Teatre Apolo obrí les seves portes l’any 1904, en ple cor i efervescència del Paral·lel barceloní. Això el situa entre els teatres en actiu més antics de la ciutat comtal.

A la dècada dels 50 agafà les seves regnes l’històric empresari Matías Colsada, qui es sumà la tendència de l’època, fent del teatre Apolo un referent de la Revista i la Sarsuela a Barcelona.

Al 1991 va viure la reforma integral que li donà el seu aspecte actual. Aquesta es du a terme per actualitzar les instal·lacions i garantir el màxim confort tant als artistes com al públic….i reobrí les seves portes al 1993. Aixó li permeté assolir la capacitat de 1000 persones, situant-se com un dels teatres més grans de Barcelona.

Així i a lo llarg dels seus 110 anys d’història, el teatre Apolo ha oscil·lat entre els artistes i generes històrics i els aconteixements de gran format més espectaculars.
En l’àmbit històric l’Apolo ha vist néixer artistes de la talla de Lina Morgan, Concha Velasco, Manolo Escobar, Lola Flores, Isabel Pantoja, Rocio Jurado o Liza Minelli.
En l’àmbit del gran format ha vist passar sarsueles, operas o musicals com Sweeney Todd de Mario Gas, Jesuscristo Superstar, We will Rock You, Cabaret, FAMA El Musical, HAIR, Mickael Jackson King of Pop etc.

Actualment el Teatre Apolo segueix amb la seva passió per l’espectacle situant-se entre les sales de referència de Barcelona.

Un teatre de sempre…renovant-se cada dia!!