Reserva la teva habitació a la Mansió Monkswell i accedeix a continguts exclusius!

Destacat Guanyadors WA

comunidad whatsappLa Comunitat es un club exclusiu que ja compta amb més de 10 milions de persones en tot el món i que està format per tots aquells que han visitat la Mansió Monkswell, han descobert la identitat de l’assasí i coneixen el secret que amaga.

Per als que ja formeu part de La Comunitat hem llençat una acció que os permetrà reservar una habitació a la Mansió Monskwell i accedir a continguts i promocions exclusives!

Fer la reserva de la habitació virtual és molt senzill: Només has d’enviar un WhatsApp a Mollie Ralston i la Mollie Ralston et donarà la benvinguda! Tot i això… com tot el que envolta a La Ratonera, el telèfon de la Mansió Monskwell és un secret només accessible a aquells que pertanyen a La Comunitat 😉

Y tu, encara no pertanys a La Comunitat de La Ratonera?
Córre compra la teva entrada i fés la reserva de la teva habitació!

* El telèfon per fer la reserva s’envia a la newsletter del Teatre Apolo. Si has vist la obra però no has rebut la newsletter, no pateixis, encara pots entrar a formar part de La Comunitat! Envia un missatge privat al Facebook o Twitter del Teatre Apolo i et reenviarem el número per a que puguis fer la reserva de l’habitació a la Mansió Monskwell.

Bases legals de la promoció