Gira Reencuentro, Los Panchos

CARTELL

Cartell promocional de la Gira Reencuentro de Los Panchos

3 de desembre a les 21:00 h.
Preu: 28,00€
Durada aproximada: 120 minuts

SINOPSI
Després de 20 anys de separació artística, els últims membres històrics del trio més famós del món LOS PANCHOS s’uneixen per oferir una gira anomenada REENCUENTRO per tot el món i per descomptat també a Espanya.

Rafael Basurto Lara l’última veu de Los Panchos, aquest gran cantant i intèrpret del bolero en la primera veu s’uneix al trio després d’haver estat aquests anys com a cantant en solitari recorrent els millors teatres del món al costat de grans companys de professió.

Gabriel Gabi Vargas l’últim requinto de Los Panchos, aquest gran músic considerat com el millor requinto del món, a Los Panchos des de 1978 quan li va cedir el testimoni el seu mestre i pare Alfredo Gil, s’uneix ara al costat del seu company Rafael Basurto per oferir al món de la música romàntica el retrobament d’aquests dos gegants de la música, benvolgudíssims i admiradíssims a tot el món des de Japó fins a Espanya. Una unió esperadíssima i que per fi es produeix vint anys després de la seva separació.

Per tant una cita ineludible que ja ha aixecat l’expectació i l’entusiasme de tots els afeccionats del bolero a tot el món i que promet ser una trobada amb la millor música del trio mexicà interpretades en les veus i el cinquè dels seus genuïns intèrprets.