La Comunitat

LA COMUNITAT

Formes part de la comunitat?

La Ratonera d’Agatha Christie és d’aquelles obres a l’alçada de les llegendàries pel·lícules “El Golpe”, “Nueve Reinas” o “El Sexto Sentido”… peces que divideixen al públic en dos tipus de persones: els que l’han vista i els que no.
La ratonera, al més pur estil Christie, planteja un misteri per resoldre on res és el que sembla i tots poden jugar a esbrinar qui es l’assassí. Els que han visitat la Mansió Monkswell ja coneixen els seus secrets…han fet el pacte de silenci i formen part de La Comunitat. Més de 10.000.000 de persones arreu del mon ja formen part de la mateixa.

I tu? Podràs esbrinar qui és l’assassí? Entraràs a la comunitat?

Tant sols per membres, oferirem continguts i experiències exclusives que anirem desvetllant a lo llarg de la temporada…mentrestant i tant pels que formen part de La Comunitat com pels que no, aquí teniu un petit aperitiu del que us espera.

SaBies Que…

Agatha Christie va deixar escrit en el seu testament que no es podria fer una pel·lícula o sèrie de La Ratonera, mentre es representés en qualsevol teatre del món? I des de la seva estrena segueix en cartell a Londres, i ara Barcelona… així que La Ratonera solament pot ser llegida o vista en un teatre!

SaBies Que…

Agatha Christie va escriure en una de les seves cartes personals a un amic: “No crec que duri ni un any, vuit mesos com a molt…sí, vuit mesos”. Es referia al mateix temps que esperava que La Ratonera durés en cartell. Doncs bé, 62 anys després segueix en el mateix teatre!! Fins i tot els genis s’equivoquen…

Imatges més enllà del teló… Només pels que coneixen el secret, obrim les portes de la Mansió Monkswell