La Ratonera: Roda de premsa

Destacat La Ratonera Rueda Prensa 2

rueda-prensa-la-ratoneraAhir al matí es va celebrar la roda de premsa per donar a conèixer la pròxima estrena del Teatre Apolo, La Ratonera, una de les grans novel.les d’Agatha Christie que porta 62 anys triomfant a Londres.

L’espai escollit va ser l’anfiteatre anatòmic de la Real Acadèmia de Medicina, un espai més que adient, per intentar recrear l’ambient policíac i de misteri de les novel.les de la autora.

A la sala, es van reunir el director Victor Conde i els actors Aleix Rengel (Gilles), Ferran Carvajal (Trotter), Santi Ibáñez (Coronel Metclaf), Isabel Rocati (Sra. Boyle), Xabier Bertrán (Paravicini), Anna Gras-Carreño (Srta. Casewell) y Joan Amargos (Christofer Wren). La actriu Mariona Ribas (Mollie) no va poder assistir per un problema d’última hora.

Victor Conde va explicar que es tracta d’un retrat absolutament fidel de la història, tot i que amb un tractament que aconsegueix apropar-nos al món d’Agatha Christie amb un toc de contemporaneïtat propi dels nostres dies.

Victor, també va parlar del joc que es crea quan, al descans de la funció, els espectadors es diverteixen intentant endevinar qui és l’assasí, aportant cadascú les seves raons convençuts i segurs de la seva realitat. I és que a ‘La Ratonera’, qualsevol pot ser l’assassí… i encertar-ho no és un joc senzill 😉

Una espectacle familiar, amb un punt de comèdia subtil que, des del Teatre Apolo, us recomenem! Un espectacle per divertir-se i jugar a ser detectiu!