Gran estrena de La Ratonera

Destacat La Ratonera Estrena

estrena-teatre-apolo-2 El passat dia 5 de març va tenir lloc, al Teatre Apolo, l’estrena de La Ratonera, l’obra teatral d’Agatha Christie. L’obra teatral més representada de la historia del Teatre, rècord que té com a seu simbòlica Londres, ciutat en la que porta 62 anys programada ininterrompudament amb més de 25.000 representacions i 2 rècords Guiness.

El hall del teatre va convertir-se en la mansió Monkswell en la que majordoms, grans dames, detectius, jovenetes de classe alta i altres personatges dignes de les novel.les de misteri amenitzaven l’espai mentre els espectadors i celebrities anaven arribant. Coronant la sala, una tauleta amb una màquina d’escriure i una cadira amb la gran novelista acabant la seva última novel.la… la-frescaUna magnífica posada en escena per part de La Fresca; companyia teatral que va saber recrear l’atmòsfera de l’imaginari Christie donant vida als seus personatges.

El teatre va omplir-se de gom a gom, amics i coneguts dels actors, figures representats del món cultural de Barcelona, familiars… Entre d’altres, van passar pel photocall, Ingrid RubioJoan Laporta, Tomàs Molina, Ricard Reguant, Lita Claver “La Maña, Nuria Gago i els concursants d’Operación Triumfo Elena Gadel i Chipper.

degustacio-adagioTapasL’estrena va ser un èxit! El públic va gaudir d’una posada en escena, dirigida per Victor Conde, que va atrapar a l’espectador en la intriga i el misteri de la mítica escriptora gràcies a una direcció i interpretació cuidada y acurada, que van despertar l’aplaudiment del públic i les felicitacions un cop finalitzada l’obra.

La nit va acabar amb una magnífica degustació per part de Jordi Herrera, xef d’AdagioTapas, i el seu equip.

No podem acabar aquest articIe sense recordar-vos el que va avisar el Sargent Trotter: ‘Un cop vista la obra teatral, entres a formar part del misteri de #LaRatoneraBCN… Aquells que no guardeu el secret sobre l’assassí haureu d’atenir-vos a les conseqüències…’ Vols formar part de la comunitat? Doncs vina a gaudir-la!!