Encuentro
CARTELL

DETALLS

Duració: 1h 20 minuts
Idioma: Castellà

SINOPSI

Ballet flamenco José Porcel

“És un honor i un plaer tornar a trobar-me amb el meu nen, amic i company José Porcel. Sempre és un veritable repte tornar a embarcar-nos, en un nou viatge sobre el riu etern de les arts… En aquesta nova proposta volem unir, amb plenitud i honradesa, la nostra força i talent, en un espectacle de pur flamenc. Construir un bell poema amb el qual puguem lliurar-vos el cor sense mesures José i Jo…. Volem ressaltar la improvisació de dos estils diferents, i dues edats i temps diferents, però units per aquest do sublim del ‘Soniquete’ com a referent, i de les arrels més primigènies com a sostén…

Podrem mostrar-vos aquest augmentatiu del SENTIMENT per excel·lència. Ja que en les nostres formes de ballar és un component de summa importància… També volem ressaltar la frescor que imposa la pròpia improvisació, d’aquesta trobada nostra, tan necessària perquè el ‘Duende’ baixi fins a nosaltres i el públic i ens abraci el cor amb el seu mantell… Serà un pessic dins d’aquest treball, esculpit amb mesura i llaurat amb cura, de més de 15 anys de companyia de José Porcel… Tant en la tècnica com en el ball, estarem arropats per grans professionals de la seva pròpia companyia, ja que el treball que exerceixen José amb els ballarins és conduir-los amb saviesa i mestratge perquè es converteixin en aquests artistes del futur.
Seran quatre nits màgiques, acompanyades amb els millors intèrprets de l’escena que en aquests moments brillen amb llum pròpia en el panorama del cante i el toc d’aquest univers Flamenc… I ocorrerà aquest ” ENCUENTRO” tan desitjat per nosaltres dos.

La resta està servida…. No s’ho poden perdre”

Antonio Canales

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: José Porcel
Artista convidat: Antonio Canales
Bailaoras: Irene Correa, Inmaculada Aranda, Isabel Rodríguez
Guitarres: José Almarcha, Víctor Márquez
Cantaores: David Vázquez, Roberto Lorente
Percusió: Javier Fernández
Flauta: Diego Villegas
Repetidora: Inmaculada Aranda, Irene Correa
Coreògrafs: Antonio Canales, Adela Campallo, Rubén Olmo, Alfonso Losa, José Porcel
Composició musical: Víctor Márquez, Juan Jiménez, Juan Parrilla, Jose Almarcha
Realització vestuari: Pedro Salgado
Il·luminació: Tito Osuna
So: Sergio Delgado

FITXA TÉCNICA

Disseny il·luminació: Tito Osuna
So: Sergio Delgado
Sastreria: Loli Porcel
Calçat: Gallardo
Fotografia: Beatrix Molnar
Distribució: Alejandro Salade
Producció: José Porcel

IMATGES