Abba
CARTELL

SINOPSI

Una persona anònima, amiga de Stig Anderson, manager des de la seva creació fins a la seva dissolució del grup ABBA, rep l’any 1997 una trucada telefònica mentre estava descansant a la seva casa, era la dona de Stig per dir-li, que el seu marit acabava de morir i que tenia una maleta al seu nom que havia de rebre.

El contingut d’aquesta eren diversos records, entre ells el diari personal del Manager. A partir d’aquí, el seu amic i narrador principal en veu en off, amb motiu del 40 aniversari del triomf de ABBA a Eurovisió i els 50 anys de la creació del grup, determina obrir el diari i explicar-nos detalls de la formació que ens hipnotitzessin durant tota l’obra.

Al final, Stig no va conèixer l’èxit obtingut en 1998 després de l’estrena de la pel·lícula i el musical Mamma Mia, per tot això, el narrador decideix apuntar en aquest mateix diari totes aquestes vivències, i promet guardar-ho a la mateixa maleta per deixar-ho, en un futur, en mans d’una altra persona, que com ell, segueixi mantenint viva la història i el llegat d’ABBA.

REPERTORI

1- CHIQUITITA
2- I HAVE A DREAM
3- DANCING QUEEN
4- KNOWING ME
5- MAMMA MIA
6- THE WINNER TAKES
7- MONEY MONEY
8- TAKE A CHANGE
9- S.O.S
10- GIME GIME
11- VOULEZ VOUS
12- FERNANDO
13- SUPER TROUPER
14- LAY ALL YOUR LOVE ON ME
15- WATERLOO
16- THANK YOU FOR THE MUSIC
17- MEDLEY ABBA

FITXA ARTÍSTICA

Companyia: BARABU producciones
Director: Fernando Gonzalo
Productor: Juan A. Canelada
Coreògrafa: Zaira Buitrón
Cantants: Jose Antonio Pardial Albuerne, Daniel Rosado Osado, Cintia Rosado Osado y Mónica Infantes Rodríguez

DETALLS

Duració: 1 hora 40 mins, sense entreacte
Idioma: Castellà

IMATGES